Helyi Ipari Parkok

Az ipari parkok szerepe

Úgy véljük, az innováció, tudomány és technológia érinti az ipari parkokat, gyakran azok berkein belülről származnak az adott fogalmakhoz tartozó ötletek, produktumok. A szervezők hisznek abban, hogy az ipari parkoknak és a felsőoktatási intézményeknek szorosabb és egymásra termékenyítőleg ható kapcsolatot kell fenntartaniuk, segítve ezzel egymást és a régió életének felpezsdítését is. Ezért a régió ipari parkjai számára felkínáltuk a lehetőséget, hogy szerepeljenek a rendezvény honlapján, a „Régió ipari parkjai” menüpont alatt.


Tatai Ipari Park

Az ipari park zöldmezős II. ütemének közművesítése és értékesítése 2006 év őszén indult meg a GEDIA cég 7 ha-os termelő beruházást megcélzó területvásárlásával.

A közművesítést és területfejlesztést napjainkban a területen ingatlantulajdonnal rendelkező magánszemélyek által létrehozott Barina Kft. végzi, mely társaság 2006. októberében alakult, jelenleg az ipari cím birtokosa.

Maga az ipari park területe kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Délről az M1-es autópálya határolja. Nyugati oldalról a Győr-Tata országos közút közvetlenül biztosít kapcsolatot.

Az ingatlanok közvetlenül az M1-es autópálya mellett a Tata lehajtónál találhatók. Az ingatlanok – fekvésükből adódóan - ipari és gazdasági célú fejlesztésre jól hasznosíthatók. A jó elhelyezkedés, a kedvező közlekedési-szállítási adottságok és infrastruktúra kialakíthatósága és a rendelkezésre álló nagy terület révén a Tatai Ipari és Logisztikai Park kiválóan alkalmas önálló termelő, szolgáltató, vagy a környező nagyvárosok cégeinek beszállító vállalkozások megtelepülésére, továbbá kereskedelmi és áruelosztó központok, raktárbázisok létrehozására.

Betelepült cégek:

  • Gedia
  • Tomfer
  • TataVia
  • DaniusMarket
  • TransPoint
  • Gabler-Mirelta
  • Suli-könyv kft
  • Fogaskerékgyár Kft
  • SeaFood

 

Üzemeltető: BARINA KFT.
Cím: 2890 Tata, Toldi u. 19.
Telefon: +36 34 480-208
Fax: +36 34 480-206
E-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  vagy  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Honlap: http://barinakft.hu


Tatabányai Ipari Park

feltöltés alatt


Komáromi Ipari Park

A Komáromi Ipari Parkból a NOKIA Komárom Kft. képviselteti magát. Leírását lásd a „Kiállítók” menüpontban!