image
Kiállítás Edutus Főiskola (korábban: MÜTF), Tatabánya - 2012 Szeptember 28.
image
Innovációs klub Módszertani és Hallgatói innováció
image
Kiállítók A Főiskola a rendezvény ideje alatt technikai expónak ad otthont
 
 • Szakmai kiállítás

  szakmai kiallitas
  A második regionális innovációs expón több elismert és sikeres műszaki űttörővel, gondolkodóval találkozhatnak a rendezvényre látogatók. Az Inventón minden az innovációról, a technikai kreativitásról és a tehetségek, ígéretes megoldások bemutatkozásáról szól.

  A rendezvény fővédnökei:

  Schmidt Csaba - Tatabánya polgármestere
  Szövényi-Lux Márton - ügyvezető, FESTO
  Marc Van den Neste - K+F+I alelnök, műszaki igazgató, AGC

 • Előadások

  eloadasokIzgalmas és lebilincselő bemutatkozó elődások várnak minden érdeklődőt a kétnapos rendezvény során, ahol a jövő és a jelen techológiáit mutatják be előadóink, közérthető módon. Látványos prezentációk, inspiráló gondolatok az Invento fókuszában!

 • Szórakozás

  szorakozasDUMASZÍNHÁZ stand up comedy

  A focizó robotok, a cosplay meglepetés és a mosolyautomata mellett, a techno-életet és a "kockaságot" kiforgató dumával Dombóvári István is garantálja a remek hangulatot az Invento látogatóinak!

 • Találkozópont

  talalkozopontSzeretnénk ezúton meginvitálni, egy nagyszabású és színes technikai-innovációs rendezvényre Tatabányán, melynek az Edutus Főiskola (korábbi nevén: Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) ad otthont, szeptember végén! 

  A rendezvény gazdag programmal és szakmai kiállítással gyűjti össze a régióból az innováció iránt érdeklődőket, elsősorban tanulókat, kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cégeket és intézményeket.

Innovációs klub

03

Módszertani és Hallgatói innováció

Az Innovációs Klub szerepe

Az Innovációs Klub kívánja tömöríteni mindazokat a gondolkodókat, akik érdeklődnek és érdekeltek az innovációs folyamatokban, akik tudást szeretnének adni és kapni. A klub lehetőséget kínál a rendszeres és szervezett találkozásokra a témában tevékenykedő hallgatók, oktatók, tudósok, vállalatok, ipari szervezetek számára.

A versenyképesség növelésének elengedhetetlen feltétele, hogy a régió kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének eredményeként keletkező szellemi javak beépüljenek a gazdaság vérkeringésébe. Ezt a folyamatot segíti elő az Edutus Főiskolán (korábbi nevén: Modern Üzleti Tudományok Főiskola) márciusban megnyílt Technológia- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda, amelynek elsődleges feladata, hogy elősegítse a vállalkozások, valamint az intézmény közötti kutatási együttműködést és azt, hogy a kutatási eredményeknek gyakorlati haszna is legyen, azok produktummá, a piacon is értékesíthető termékké váljanak. Az Iroda tevékenységének fontos mozzanata a szakmai párbeszédre is lehetőséget teremtő fórum, amelyet első alkalommal 2011. május 10-én, kedden 9 órai kezdettel „Innovációs Klub Beszélgetések Sorozat” címmel szervezett meg az intézmény.

további információk: http://www.mutf.hu/erdeklodoknek/2813-a-sikeres-innovacio-felteteleirl-egyeztetnek

image

A régió első számú innovációs kiállítása

Látogass el a térség legnagyobb innovációs expójára, és gazdagodj különleges ismeretekkel!

image

Szakmai hallgatóság

A rendezvény gazdag programmal és szakmai kiállítással gyűjti össze a régióból az innováció iránt érdeklődőket, ahol kutatók és üzeletemberek, tanulók és mentorok találnak egymásra.

image

Vegyen részt sajtótájékoztatónkon!

Ez úton invitáljuk meg a rendezvényt megelőző sajtótájékoztatónkra, melyen lehetőségük lesz megszólítani kiállítóinkat, előadóinkat, valamint a szervezőket is. Kérdés esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal az akos.vereczkey[@]dft.hu vagy a arlett.marianna[@]edutus.hu e-mail címen.