Kiállítók

Leonar3Do International Zrt. | www.leonar3do.com és partnerük, a Konkoord Kft.

leonar3do logoAmikor Ön először teszi fel a Leonar3Do 3D szemüvegét, kézbe veszi a térbeli egérként szolgáló madarat, és a kurzorral megmozdítja, kiemeli a monitor síkjából az ott megjelenített objektumot, sőt létre is tud ilyeneket hozni, olyasmi érzés fogja el, mint amikor először ül volán mögé, megindítja a járgányt, és érzi, hogy uralma van a korábban fantom lóerők felett. A dolog működik: bírunk vele, mienk itt a tér. Már önmagában ez is egyedülálló élmény, de a Leonar3Do ennél sokkal többet tud.

A Leonar3Do alapvető értéke, hogy a forgalomban levő közönséges személyi számítógépek konfigurációit komplett 3D munkakörnyezetté képes kiegészíteni, mégpedig úgy, hogy a világon elsőként és egyedülálló módon elégíti ki a tömegfelhasználás hét pontban összegezhető elvárásait: (1) A széles felhasználói körök számára megfizethető ár; (2) Könnyű installálhatóság; (3) Egyszerű, könnyen átlátható kezelésmód; (4) Hasznosság, tehát a puszta újdonságélményen túlmutató valódi, csak komplett interaktív munkakörnyezettel elérhető funkcionalitás-többlet; (5) Felhasználóbarát ergonómia; (6) Lakáskörülmények között is kényelmes elhelyezést biztosító méretek (7) 3D és 2D üzemmód közötti egyszerű oda-vissza váltás.


Csodák Palotája kiállítása - logikai játékok, ördöglakatok az interaktív kiállításról | www.csodakpalotaja.hu

csopaA Csodák Palotája csaknem 2000 négyzetméteres a terében helyeztünk el több, mint 100 olyan interaktív eszközt, amelyek látogatóink által működtetve, többnyire játékos formában mutatnak be fizikai jelenségeket és törvényszerűségeket. Nálunk a kiállított tárgyakhoz nyúlni – ha nem is kötelező – mindenképpen érdemes! Vendégeink segítségére egyrészt az eszközök mellett elhelyezett írott útmutatók, másrészt szakavatott, készséges demonstrátoraink szolgálnak.

A Csodák Palotája interaktív kiállításán jelenleg Budapesten egyik legszebb helyén, a Millenárison várjuk látogatóinkat. (1024 Budapest, Fény utca 20-22., GPS koordináták: É 47.5095° / K19.0249°)

Elérhetőségeink:
Telefon/fax: 061-336-4044 vagy 061-336-4076
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. | Honlap:www.csodakpalotaja.hu
Minden naprakész információ Facebook oldalunkon.

Nyitvatartás idő: hétfőtől péntekig 9.00-17.00, szombat-vasárnap 10.00-18.00


 FESTO Magyarország kiállítása | www.festo.com

festoA Festo vezető szerepet tölt be az automatizálás technikában, valamint a műszaki oktatás területén. Célunk vevőink maximális termelési hatékonyságának biztosítása és versenyelőnyhöz juttatása.

A Festo Kft. már több, mint 20 éve jelen van a magyar piacon. Kínálatunkban a Festo valamennyi terméke megtalálható, műszaki szaktanácsadóink pedig kimagasló tudásukkal, több évtizedes gyakorlatukkal megbízható szolgáltatást nyújtanak partnereinknek.

 

 

 

 


  USTREAM.TV

ustream logoA Ustream.tv az egyik legismertebb magyar startup. A 2007 óta működik, a weboldalon keresztül bárki élő webkamerás közvetítést indíthat. Az oldalt két amerikai egykori honvéd, Brad Constable és John Ham, valamint egy magyar webfejlesztő, Fehér Gyula indította el. Mára több mint havi 50 millió látogató keresi fel a Ustream.tv-t. Nagy sikert hozott a speciális mobilalkalmazásuk is, ami a közvetítést akár mobiltelefonról is lehetővé teszi. Ezt a programot már több mint 1,5 millió példányban töltötték le.
2008 márciusában egy pénzügyi befektető, a Doll Capital Management (DCM) jelentős összeggel növelte meg a vállalat tőkéjét. Egyébként nem csak az egyik tulajdonos magyar a cégben, de a Ustream.tv fő fejlesztői központja is Budapesten, a III. kerületi Graphisoft Parkban található.

 

 


További kiállítók:

 

 • Kecskeméti Főiskola GAMF Kar – elektromos autó
 • BME GTT – képkiállítás
 • NCT Akadémia Kft. – CNC gép bemutató
 • CooProdukt Kft. – gyógykabin bemutató
 • AGC Glass Hungary Kft. - üvegkiállítás
 • Grundfos Magyarország Gyártó Kft.
 • TZ-ELMA Zrt. – elektromos autó
 • Kovács Viktória – divattervező – Ízelítő a 21. századi divat világából - ruhakiállítás
 • Frenyó Teodóra - innovatív képek - FONALKÉP
 • Nők a Tudományban Egyesület - információs stand
 • KEM METÁL Klaszter - információs stand

 

 

A rendezvény fővédnökei:

Schmidt Csaba - polgármester, Tatabánya

Szövényi-Lux Mártonügyvezető, FESTO Automatika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Marc Van den NesteK+F+I alelnök, műszaki igazgató, AGC Glass Europe és AGC Flat Glass Europe